Üyeliğimi tamamen silmek (iptal etmek) istiyorum. Ne yapacağım?

Son güncelleme: 14 Mart 2013
Bu cevap işinize yaradı mı?

Üyelik ayarları linkine tıklayın. Gelen sayfada "Üyelik iptali" bölümüne gelin.


"Anladım ama yine de üyeliğimi silmek istiyorum." linkine tıklayın gelen sayfada "Üyeliğimi tamamen silin" butonuna tıkladığınızda emin olup olmadığınız sorulur.

"Tamam" (OK) tuşuna bastığınızda site üyeliğiniz silinir ve sistem dışına çıkarılırsınız.


Aklınızda olsun: Üyelik silmenin geri dönüşü yoktur. Tüm mesajlarınız, göz kırpmalarınız, favorileriniz (yani size dair her şey) silineceği için tekrar aynı rumuzla yeni bir üyelik yaratsanız dahi hiçbirine ulaşmanız mümkün olmayacaktır.


Keza rumuzunuz boşa çıkacağından başka bir üye bu rumuzu alabilecektir.

Bunlar da ilginizi çekebilir

 

Rumuzumu nasıl değiştirebilirim?

mesajını bekliyor!